RJEŠENJE ZA IZNAJMLJIVAČE JET SKI-a

Rješenje posebno prilagođeno iznajmljivačima jet ski-a omogućava maksimalan nadzor kretanja i korištenja plovila u najmu.

Glavne funkcionalnosti

PRAĆENJE JET SKI-a U REALNOM VREMENU

Sustav omogućava praćenje neograničenog broja jet ski-a uz prikaz podataka o njihovoj trenutnoj lokaciji, položaju, brzini kretanja te statusu motora.

POVIJEST PRAĆENJA

Povijest praćenja se odnosi na vremenski neograničen prikaz svih prijeđenih ruta za sva plovila sa detaljnim informacijama o trajanju plovidbe, prijeđenim miljama, brzini i stajanjima

AUTOMATSKO GAŠENJE MOTORA PREMA ZADANIM GEOZONAMA

Povezivanjem GPS/GPRS uređaja za praćenje i osigurača za automatsko gašenje te konfiguriranjem zona zabrane kretanja, omogućava se automatsko gašenje jet ski-a ukoliko izađe iz određene zone. Nakon gašenja, sustav trenutno šalje SMS ili E-mail obavijest o gašenju. Ponovno pokretanje motora moguće je nakon što se pošalje predefinirani SMS sa unaprijed određenog broja mobitela.

Dodatne funkcionalnosti

SOS TIPKA

Ugradnjom SOS tipke omogućava se jednostavno slanje upozorenja sa GPS koordinatama.

ZVUČNA SIGNALIZACIJA

U slučaju približavanja granici dozvoljene zone kretanja, sustav zvučnim signalom ili glasovnom porukom, putem posebno prilagođenog zvučnika, upozorava vozača da se jet ski približava zabranjenoj zoni i da će biti automatski ugašen ukoliko se nastavi kretati u istom smjeru.

pracenje jet ski-a

Prednosti korištenja

ZAŠTITA OD NEDOPUŠTENOG KORIŠTENJA

Automatsko gašenje jet ski-a prilikom izlaska iz dopuštene zone kretanja i omogućavanje ponovnog pokretanja putem SMS-a omogućava jednostavan i učinkoviti nadzor njihova korištenja.

SIGURNOST KLIJENATA

Primjena efikasne i automatske kontrole kretanja povećava sigurnost klijenata s obzirom da im onemogućava kretanje u kojima postoji opasnost od nezgode.

SMANJENJE TROŠKOVA

Praćenje jet ski-a u realnom vremenu i ograničavanje njihova kretanja u konačnici dovodi do smanjenja broja intervencija od strane iznajmljivača