RJEŠENJE ZA OSOBNA I DOSTAVNA VOZILA

Ovo rješenje je namijenjeno svim tvrtkama neovisno o djelatnosti kojom se bave a koje imaju osobna ili dostavna vozila u svom voznom parku.

Glavne funkcionalnosti

PRAĆENJE VOZILA U REALNOM VREMENU

Sustav omogućava praćenje neograničenog broja vozila uz prikaz podataka o njihovoj trenutnoj lokaciji, položaju, brzini kretanja te statusu motora.

POVIJEST PRAĆENJA

Povijest praćenja se odnosi na vremenski neograničen prikaz svih prijeđenih ruta za sva vozila sa detaljnim informacijama o trajanju vožnje, prijeđenim kilometrima, brzini i stajanjima.

AUTOMATSKO UPOZORAVANJE

Sustav nudi mogućnost definiranja raznih ograničenja za vozila i upozoravanja o prekoračenju istih, kao što su: zabrana kretanja u određenim zonama, maksimalna putna brzina itd. U trenutku kada parametri odstupe od zadanih vrijednosti sustav automatski šalje upozorenje SMS-om ili E-mail-om.

Dodatne funkcionalnosti

DALJINSKA BLOKADA POKRETANJA MOTORA

Ugradnjom elektronike za blokadu paljenja i povezivanjem iste sa sustavom Mobilno praćenje omogućava se trenutno blokiranje paljenja motora putem sms-a ili iz aplikacije Mobilno praćenje.

DALJINSKA BLOKADA DOVODA GORIVA

Ugradnjom elektronike za blokadu dovoda goriva i povezivanjem iste sa sustavom Mobilno praćenje omogućava se trenutno blokiranje dovoda goriva a time i daljnjeg kretanja vozila. Blokiranje se vrši slanjem sms-a ili direktno iz aplikacije Mobilno praćenje

PRAĆENJE REŽIMA VOŽNJE

Spajanjem na putno računalo omogućava se prijenos raznih podataka o radu motora i načinu vožnje poput trenutnog broja okretaja motora, položaja papučice gasa, kočnice i kvačila, potrošnje goriva i dr.

KOMUNIKACIJA SA VOZAČIMA

Povezivanjem sustava Mobilno praćenje sa GARMIN FMI navigacijskim uređajem omogućava se dvosmjerna komunikacija sa vozačima i među vozačima putem tekstualnih poruka kao i slanje odabranih odredišta od dispečera prema vozilima.

pracenje osobnih vozila

Prednosti korištenja

SMANJENJE PROSJEČNE POTROŠNJE GORIVA

Ekonomičnijom vožnjom i drastičnim smanjenjem korištenje vozila u privatne svrhe smanjuje se prosječna potrošnja goriva do 30%.

SMANJENJE TROŠKOVA ODRŽAVANJA I OSIGURANJA

Odgovornije ponašanje vozača u vožnji utječe na produljenje vijeka trajanja vozila, odnosno smanjenje troškova održavanja i servisa.

POVEĆANJE RADNE DISCIPLINE I POSLOVNE UČINKOVITOSTI

Uvođenje sustava nadzora voznog parka izravno utječe na povećanje učinkovitosti djelatnika koji svjesni da su pod nadzorom radno vrijeme provode isključivo u okviru radnih zadataka i poslova.